The power of technology

ORBIT Optimum Redundancy Bilgi İşlem Teknolojilerine Hoşgeldiniz...

Thinstuff Windows Terminal Server, Windows XP / Vista /7/8/8.1/10/11’in yanı sıra Server 2003/2008/2008 R2/2012/2012 R2/2016/2019/2022’nin x86 (32-Bit) ve x64 (64-Bit) sürümleri için Uzak Masa Bağlantısı, ” Windows RDP ” terminal sunucu çözümüdür…

ORBIT’in 4 Temmuz 2008 den beri Türkiye Distribütörü olduğu Thinstuff,  XPVS Terminal Sunucu yazılımını herhangibir Windows masa üstü bilgisayarına yüklemeniz ona limitsiz “RDP” Uzak Masa üstü bağlantısı yapılmasını sağlar. Buda sizin Windows işletim sistemi yüklü bilgisayarınızı tam anlamıyla Terminal Sunucusuna çevirir, böylelikle çok düşük maliyete Sunucu Tabanlı sisteme sahip olursunuz..

BT Mimarinizdeki  Maliyeti  Azaltın…

Thinstuff XP/VS Terminal Sunucusunu sisteminizde kullanmanız, lisanslamada, donamımda, serviste ve destekte ciddi tasarruf sağlamanıza yardımcı olur.

 Thinstuff XP/VS Terminal Sunucusu daha fazlasınıda yapar !

İlave edilecek yenilikler XP/VS Terminal Sunucusunu gerçek bir Terminal Server yapar:

  • Enhanced Application Compatibility: Uyumluluk modu eski terminal server uymluluğu olmıyan yazılımlar için
  • Domain Authentication: Windows domaini içinde Terminal Sunucu kullanıcı kimlik doğrulaması yapar
  • Shadowing: “RDP” Uzak masa üstü oturumunu kopyeler
  • TSX USB: Thinstuff TSX USB çok yenilikli bir çözüm, istemci kulanıcının USB sine bağlı cihazı ağ bağlantısı üzerinden kullanılmasını sanki Terminal sunucusu üzerinde bağlıymış gibi kontrol edilip kullanılmasını sağlar.

Biz Kimiz…

ORBIT Amerikada bilişim teknolojileri üzerine olan çalılışmalarını doksanlı yılların başalarında zamanın teknolojilerinde ön sıralarda yer alan stok kontrol sistemlerinin entegrasyonları ile barkodlu etiketleme sistemleri üzerine parekende sektöründe yazılım, donanım, kablolu, alt yapı çözümler üreterek çalışmalarını sürdürürken, ayni zamanda gelişen teknolojiler doğrultusunda çalışmalarını,  sunucu tabanlı sistemler üzerine dokunmatik ekranlı terminaller, elterminalleri ile kablosuz ağ bağlantılı market ve restorant otomasyon sistem çözümleri üretir.

Yazılımsal olarak iki binli yılların başlarında ulaşım sektöründeki gelişmelerle bu sektördeki özel limosin, taksi taşımacılarının ihtiyaç duyduğu rezervasyon takip sistemi için geliştirdiği yazılım ve web arayüz çözümleriylede Amerikada bir çok projede imzası bulunmaktadır.

13.11.2003 ’ten beri de Türkiye’de askeriye, kamu, kurumları, özel kuruluşlar ve bireysel çalışan profesyonellere Bilişim Teknolojileri alanında, dünya devleri ile olan çözüm ortaklığı sayesinde ileriye dönük yenilikçi enson teknolojileri uygulayarak yazılımsal, donanımsal, kablolu, kablosuz alt yapı sistemleri ile İnternet Teknolojileri üzerine çözüm ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

Neler yapıyoruz…

Dijitale doğru mu gidiyorsun?

Basit, modern ve güvenli bir altyapı omurgasına ihtiyacınız olacak. İşletmenizi dönüştürmek için uzmanlarımızla birlikte çalışın ve masrafları azaltmak, çevikliği artırmak ve varlıklarınızı korumak için altyapılarınızı geleceğe taşıyın.

Teknoloji Danışmanlığı

Müşteri büyümesinin kilit alanlarında güçlü dijital çözümler sunuyoruz

Müşteriler tarafından benimsenecek yenilikçi fikirlerle iş ve IT zorluklarına ortak çözümler üretmek için dünyanın önde gelen kuruluşlarıyla birlikte çalışıyoruz. Şirketlerin yeni değer üretmesine ve kuruluştaki değişiklikleri yönetmesine yardımcı olan iş stratejileri ve hedef işletim modelleri oluşturuyoruz. Profesyonellerimizin, dikey pazarlardaki derin sanayi bilgisinden yararlanarak çözüm ürettiğimiz pazarlarımız Perakende, Otelcilik, Kamu, Askeriye, Eğitim, İmalat, Gıda, Saha mobil, Sağlık, Medya ve Eğlence endüstrisidir.

Entegratör

Önemli teknoloji tedarikçi ortaklığımızın verdiği imkanlar doğrultusunda

İşletmenizi yönetmek ve yeniden icat etmek için kullandığınız temel sistemleri ve hizmetleri tasarlamak, oluşturmak ve entegre halde çalıştırmak için sizinle birlikte çalışır, gerektiğinde sisteminize özgü özel yazılımlar üretiriz. BT Dönüşümleri, genellikle, müşterinin işinin rekabet gücü açısından büyük risk taşıyan çok karmaşık girişimler olabilir. Bunu önleyecek deneyimli ekiplerle BT dönüşümlerinizin başarılı olmasını sağlamak için ekstra metodolojilere sahibiz.

Veri Yönetimi

Çözümlerimiz planlanmamış çökmelerin azaltılmasına yardımcı olur

Geleneksel ağlardaki veri trafiğindeki artma, yeni cihazların eklenmesi, güvenlik konusu, ağları yavaşlatıyor, cihazlarda daha sık sorun çıkmasına sebep oluyor, bu da sunucu tabanlı, özel bulut ve bulut sistemler gibi yeni teknolojilerin benimsenmesini gerektiriyor.Tüm lokal bulutunuz, veri merkeziniz, yerel ve geniş alan ağlarınızdaki çevikliği geliştirmenize, maliyetinizi düşürmenize ve karmaşıklığı azaltmaya katkıda bulunabiliriz

Güvenli Veri

Riski değerlendir, işini koru, güven içinde çalış,

İşletmeler, altyapı ve ağlardan mobil uygulamalara, çalışan eğitimine ve iş sürekliliğine kadar operasyonlarının her alanına güvenlik oluşturmak için uzmanlığa bakarlar. Potansiyel siber riskleri değerlendirmek ve analiz etmek, gerçek zamanlı olarak tehditleri sürekli izlemek, gerekli savunmaları yerleştirmek ve bir siber olay sırasında bile operasyonların sürekliliğini sağlamak için müşterilerimizle ortaklık kuruyoruz

Çözüm Ortaklarımız…

Müşteriler tarafından benimsenecek yenilikçi fikirlerle iş ve IT zorluklarına ortak çözümler üretmek için, dünyanın önde gelen  teknoloji şirketleriyle yaptığımız stratejik ittifaklar, egemen teknoloji platformlarına dayanan bir ekosistem sunuyor. Bu ortaklıklar, fiziksel ve dijital kanallarda müşteri ilişkilerinizi basitleştirmenize, modernize etmenize ve bunları güvenli hale getirmenize yardımcı olma taahhüdü diyebiliriz.

Ayni zamanda 4 Temmuz 2008 ‘den beri Türkiye Distribütörü olduğumuz Thinstuff, de-facto standart RDP’yi (Uzak Masaüstü Protokolü) kullanarak ağdaki herhangi bir Windows uygulamalarını güvenli bir şekilde yayınlamanıza izin veren kurumsal pazarda olduğu kadar küçük işletmeler için de bir dizi sunucu tabanlı bilgi işleme geçmenizi sağlar, Thinstuff terminal server sunucu tabanlı bilgi işlem yazılımı ile sistem yönetiminde bir sonraki boyuta geçerek sorun ve zorluklarınızı daha aza indirrek, yüksek güvenliğe ve büyük maliyet tasarrufuna geçebilirsiniz.

ORBIT, Dell ‘in İş Ortağı “Solution Provider” olarak herhangi bir sanallaştırılmış veya web tabanlı altyapıya entegre etmek için tasarlanmış, güvenli, uygun maliyetli Wyse ince ve sıfır istemcileriyle, kişisel bilgisayarları ve sunucularınıda kullanmaktayız, dönüşümsel dijital hizmetler’deki güçlü yönlerimizi, Dell’in yazılımsal tanımlı kuruluşlar için en iyi  teknolojileri ile birleştirerek, dijitalle müdahale etmenize, operasyonlarınızı optimize etmenize, varlıklarınızı korumanıza yardımcı olacak çözümler sunuyoruz.

ORBIT ve Hewlett Packard Enterprise (HPE), ortak müşterilerimize yüksek kaliteli çözümler sunmak için birlikte çalışmıştır. Birlikte, basitleştirilmiş bir ortamda uygun maliyetli çözümler sunarak, müşterilerimizin artan verimlilik ve rekabet gücü ile sonuçları hızlandırmasına yardımcı oluyoruz. Bu benzersiz işbirliği süreci, derin endüstri bilgimizi ve uygulama uzmanlığımızı, HPE’nin yenilikçi teknolojisi, yazılımı ve tamamlayıcı hizmetleriyle birleştiriyor.

Birlikte, ORBIT ve Intel, Intel mimarisi tabanlı sunucular, Kişisel bilgisayarlar, ince istemcilerin güvenilirliğini, yönetilebilirliğini ve ölçeklenebilirliğini artırıyor. Intel tabanlı sistemler müşterilerimizin kritik görevlerini yerine getirmeleri, ihtiyaç duydukları kaliteli ürünü almaları için işlemci ve yonga seti olarak Intel teknolojilerini kullanır. Ayrıca müşterilerimize mükemmel fiyat, üstün performans, yatırım koruması, uyumluluk ve uzun vadeli sistem yönetilebilirliği sağlamak için çalışıyoruz.

İşletmeler, dijital çağda güvenliği ve kontrolü korurken daha fazla esneklik ve pazar hızına ulaşmanın yollarını arıyorlar. İşinizi dijital dönüşüm yolculuğuna çıkarmak için ORBIT ve Microsoft, sektörünüze ve iş ihtiyaçlarınıza özel güçlü, lokal ve bulutla entegre güçlü çözümler geliştirmenize ve uygulamanıza yardımcı olacaktır

ORBIT, IBM’in son derece seçici Systems Integrator İş Ortakları grubundan biridir ve IBM’in PartnerWorld programında İş Ortağıdır. IBM ile olan stratejik ittifakımız öncelikle IBM’in Yazılım Grubu ve Sistemler ve Teknoloji Grubu ile işbirliğini içerir. Müşterilerimizin karşı karşıya kaldığı çok çeşitli donanım ve yazılım sorunlarını birlikte çözüyoruz.

Referans Projelerden öne çıkanlar…

  • Tümü
  • İntenet Web USA
  • İnternet web TR
  • Sistem TR
  • Sistem USA
  • Türkiye
  • USA
  • Yazılım TR
  • Yazılım USA

İletişim…

İşbirliği, danışma, soru veya sadece bir Merhaba demek için 🙂

ORBIT Teknoloji

Beştelsiz Mh.102 Sk No 29, Zeytinburnu-34020 İstanbul

E-posta: info ( at ) orbit.net.tr

Tel : +90 1 212 415 5138

    İsminiz

    E-Postanız

    Konu

    isteğiniz